London Heathrow

Jaha, då var man i London igen, eller på flygplatsen i alla fall. Sitter och tar det lite lugnt, surfar runt lite med min dator. Bra när man har laptop och kan koppla upp på nåt trådlöst nätverk såhär.

Har shoppat lite på flygplatsen. Parfym och choklad :) Man får ju passa på i taxfreen.

Lämnar London och beger mig mot Köpenhamn vid 10 härifrån, vilket betyder att jag är framme vid 13. Fattar inte att jag flygit tvärs över världen igen och att jag nu är så himla långt ifrån var jag var igår. Konstiga uppfinningar det finns. Jag blir fortfarande fascinerad av att flyga, fastän jag gjort det flertalet gånger sedan jag kom till Australien.
 
Ska gå och äta nåt nu tänkte jag. Ses snart! :)

PUSSOKRAAAM!

Hong Kong

Sitter för tillfället på flygplasten i Hong Kong. Väntar på nästa flight som bär av mot London kl 24, drygt 3 timmar kvar.

Flygturen från Sydney gick bra. Kändes konstigt att flyga över landet och inse att jag verkligen lämnar Australien. Tiden har gått så himla fort, allt känns så overkligt...

Ses snart mina vänner o familj! <3 <3 <3

Försenat grattis!

Hoppas att min kära farmor hade en bra 70 årsdag. Ledsen att jag inte kunde vara med, men jag kommer snart hem och grattar dig!

Ses i veckan!

Resfeber?! :)

Nu har jag haft mina två semesterveckor. Första veckan var jag mitt i Australien och besökte Uluru, Kata Tjuta och Kings Canyon. Helt fantastiskt! Så himla vackert att vandra runt där.

Förra veckan var jag nere i kalla Melbourne. Åkte för att se de små pingvinerna på Phlippe Island, vilket var jätte sött. Och så åkte jag på en tredagarstripp längs Great Ocean Road. Väldigt fint, men mindre kul med regn blåst och kyla... Inte riktigt samma känsla som det kunde ha vatt.

Och för er som fortfarande tror att Australien alltid har sommar och sol, 35 grader, så har ni väldigt fel. Veckan i Melbourne började med 4 grader på morgonen, sen runt 10 på dagen, så tro inte att man kommer undan vintern här!

Men snart kommer jag hem till värmen igen. Och då får det bli mycket stek på stranden, för solbränna har jag ingen kvar...

Nu ska jag försöka reda ut min tax-back, vilket har varit ganska problematiskt ett tag... Hoppas det löser sig idag, jag ju trots allt bara två dagar kvar i Sydney. Ihhhh! Läskigt. På torsdag befinner jag mig på andra sidan jorden igen :)

Central Australia

Kom hem från Australiens hjärta igår. Har haft en fantastisk vecka! Som att vandra runt i ett vykort.

RSS 2.0